monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Zoli Toth Project vine la Campionatele Europene de Tenis de Masă STAG 2018, Juniori

Joi se vor desfășura cele 4 finale ale probelor pe echipe din cadrul Campionatelor Europene de Tenis de Masă STAG 2018, Juniori.

Potrivit organizatorilor evenimentului, programul finalelor începe la ora 17.15, când la mesele 1 și 2 se vor desfășura finalele la juniori 2 băieți și fete. Acestea vor fi urmate, la ora 19.30 de finalele la juniori 1 băieți și fete.

După desfășurarea celor patru finale urmează ceremonia de premiere precedată de un concert Zoli Toth Project.


„Zoli TOTH Project este numele proiectului artistic sub care Zoli își desfașoară activitatea muzicală din anul 2014. Este o trupă neconvențională al cărei show combină sonoritați industriale produse din lovirea energică a nicovalelor, cuvelor de inox și a butoaielor de metal, cu cele calde, rezultate din acompaniamentul orchestrei simfonice și cu sound-ul modern, electro, al sintetizatoarelor. Mișcarea scenică, efectele speciale cu apă, foc, sau CO2, design-ul de lumini și efectele video sunt de asemenea ingrediente importante în acest show.

Sperăm în primul rând să avem cât mai multe echipe din România prezente în finale astfel încât să obținem un rezultat performant și sportivii noștri să își poată demonstra valoarea”, spun organizatorii.


Bilelete se găsesc pe myticket.ro, bilete.ro și pe site-ul evenimentului                                                                                                        www.eyc2018.com, dar se pot achiziționa și de la casieria Sălii Polivalente Cluj-Napoca.

Prețul biletelor este de 5 lei pe zi sau 30 de lei abonamentul pentru toate zilele de competiție rămase.