monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Tinerii reţinuţi pentru că au tâlhărit un străin în centrul Clujului au fost arestaţi

Cei patru bărbaţi reţinuţi pentru că au tâlhărit un străin în centrul Clujului au fost, luni, arestaţi preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetaţi, în funcţie de participaţia fiecăruia, pentru tâlhărie, complicitate la tâlhărie şi lovire sau alte violenţe, fapte prevăzute de Codul penal, anunţă reprezentanţii IPJ Cluj.

Duminică, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au identificat şi reţinut patru bărbaţi pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

“La data de 15 iulie, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, printr-un apel telefonic, despre faptul că un tânăr, în vârstă de 23 de ani, cetăţean străin, a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie. Conform cercetărilor efectuate, cel în cauză, în timp ce se afla pe o stradă din zona centrală a municipiului, ar fi fost agresat de patru tineri care l-ar fi deposedat de un ceas, un lănţişor şi circa 100 de euro. În urma sesizării, poliţiştii din cadrul secţiilor de poliţie 1 şi 2, din Cluj-Napoca, au reuşit în scurt timp identificarea celor bănuiţi de comiterea faptei, stabilindu-se că este vorba despre patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 38 de ani, din Cluj-Napoca şi Vaida Cămăraș”, au transmis reprezentanţii IPJ Cluj.


Îniţial, cei patru au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.