Actualitate

VIDEO. Mașină răsturnată în centrul orașului

Un accident rutier a avut loc sâmbătă dimineață pe strada Avram Iancu din Dej. O mașină s-a răsturnat ajungând cu roțile în sus.

Un eveniment rutier a fost raportat de puțin timp printr-un apel la numărul unic de urgență 112. Din ultimele informații accidentul s-a produs pe strada Avram Iancu din municipiul Dej, județul Cluj, în zona Vânătorul, potrivit someșeanul.ro.

Se pare că o mașină implicată în eveniment, un Mercedes-Benz înmatriculat în județul Cluj, s-a răsturnat după ce ar fi lovit un alt autoturism marca BMW, înmatriculat în Sălaj, care era oprit pe marginea drumului.


În imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin din zonă se vede cum autoturismul Mercedes acroșează cu roata din dreapta autoturismul BMW, după care se răstoarnă în mijlocul străzii.

În autoturismul BMW se aflau patru tineri, însă, din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.


Șoferul autoturismului Mercedes a fost ajutat de trecători să iasă din autoturism. Acesta a refuzat să fie testat de polițiști cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Reprezentanții poliției au început cercetările pentru a stabili condițiile în care s-a petrecut accidentul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter