Actualitate

Tâlhărie la o sală de jocuri din Gheorgheni. Un tânăr a furat peste 2.500 de euro - VIDEO

Polițiștii clujeni au reținut un tânăr care, în urma unei înțelegeri prealabile cu angajatul unei săli de jocuri, a reușit să sustragă 12.000 de lei din seiful societății.

“La data de 5 iulie, în jurul orei 02:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la comiterea unei tâlhării într-o sală de jocuri din cartierul Gheorgheni. Prin apel 112 se anunța faptul că o persoană, care avea fața acoperită, a pătruns în incinta localului public și, prin amenințarea angajatului societății cu un corp ascuțit, a reușit să sustragă peste 10.000 de lei din seif, după care a fugit. Polițiștii au demarat de îndată verificări și, în scurt timp de la sesizare, au reușit să identifice un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Dej, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost depistat pe raza cartierului Mărăști, din Cluj-Napoca. Pe parcursul cercetărilor, tânărul a recunoscut fapta și a restituit banii sustrași, respectiv 12.000 de lei”, transmite IPJ Cluj.

De asemenea, polițiștii au stabilit că între tânărul depistat și angajatul societății exista o înțelegere prealabilă pentru a sustrage banii rezultați din încasări.


În urma probatoriului administrat, tânărul în vârstă de 24 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. De asemenea, angajatul societății, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din județul Sălaj, este cercetat de către polițiști.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea unității de parchet competente.


Ultimele Stiri
abonare newsletter