Actualitate

Șulea nu mai acceptă nici măcar o critică! Floreștenii care scriu „de rău” despre primar pe internet sunt amendați

După ce primarul Horia Șulea și-a vărsat năduful pe cei care au luat cuvântul în cadrul ședințelor de consiliu local și i-a amendat, acum și-a îndreptat atenția spre internauți. Un floreștean a mărturisit, uimit, cum a fost amendat de către Poliția Locală pentru că și-a exprimat opinia pe rețelele de socializare.

Un floreștean, Marius Hodina, i-a scris un comentariu primarului comunei Florești pe rețelele de socializare.

„Băi, nenea Ștrulea, chiar îți bați joc în ultimul hal de oameni. Păi mai conducere de rahat ca la Primăria Florești... Cum sunteți atât de idioți să nu știți face niște contracte? De exemplu, de ce nu puteau asfalta gunoaiele strada seara, când nu e circulație așa mare nici auto nici pietonala, măi nesimțiților. Cum poate să treacă o mamă cu copilul pe stradă?”, a scris Marius Hodină.


Acesta a mai acuzat că a fost nevoie de o oră să ajungă de la intrare în Florești până în Centru, când nu este oră de vârf. În urma comentariului,  bărbatul a fost vizitat de Poliția Locală.

„Ieri m-a căutat Polița Locală acasă. Aceștia mi-au adus o ”invitație”: trebuia să mă prezint la Secție.


Am fost în această dimineață, la domnul Mureșan Marin. Sunt revoltat: nu există lege să-mi interzică să-mi exprim liber punctul de vedere. Întrucât nu am semnat procesul-verbal, acesta nici nu mi-a fost înmânat. Totuși, agentul de Poliție mă îndemnă să semnez procesul-verbal, ca să scap doar cu o amendă de 200. Sunt dispus să semn ez un proces verbal, însă doar cu avertisment”, a spus Marius Hodina.

Bărbatul a explicat că în momentul în care a fost la Poliția Locală, i s-a spus că nu este singurul în această situație, că mai sunt dosare ca al lui și oamenii vor fi amendați.


 

 


 

Etichete: floresti amenzi
Ultimele Stiri
abonare newsletter