Actualitate

„Salina Turda” este partener al Festivalului Internațional de Teatru

„Salina Turda” este partener al Festivalului Internațional de Teatru (FIT) care va avea loc în perioada 29 iunie - 8 iulie 2018. Timp de 10 zile, în cadrul Festivalului se vor desfășura peste 80 de evenimente culturale, în peste 10 locații.

Sute de artiști din țară și din străinătate vă dau întâlnire la Teatrul Muncipal Turda, pe pietonala din Centrul Vechi al Turzii, la Salină sau Fabrica de Bere.

„Festivalul International de Teatru trebuie să se comporte ca un pilon ce poate croșeta în jurul său energii creatoare și poate genera dezvoltarea comunității turdene”, a declarat Cătălin Grigoraș, președintele Festivalului Internațional de Teatru Turda.


Accesul la spectacole se face pe bază de abonamente. Un abonament de  150 lei dă deținătorului dreptul de acces nelimitat la toate evenimentele din festival. Abonamentul de 100 de  lei permite accesul la evenimentele care au loc doar în sala mare și sala studio a teatrului. Mai există un abonement de 75 lei, care limitează prezența deținătorului la evenimentele din sala mare a Teatrului „Aureliu Manea” Turda, iar ce de 50 lei, la evenimentele din sala studio a Teatrului „Aureliu Manea” Turda.

Pe lângă spectacolele de teatru, organizatorii FIT au mai inclus expoziții, deschise pe toată perioada festivalului, după cum urmează: „Universul meu”, pictură de Rodica Pungea, „Fit Turda” în imagini, Marius Romilă și Marian Huc, la Salina Turda, iar la Fabrica de bere, o expoziție de costume militare, organizată în cinstea Centenarul Marii Uniri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter