Actualitate

Imagini cu persoana bănuită a fi implicată în explozia de joi din Mănăştur FOTO/ VIDEO

Poliţiştii clujeni au făcut publice imagini cu persoana bănuită a fi implicată în evenimentul de joi dimineaţă produs în proximitatea centrului Colina din Cartierul Mănăştur în care unui pompier i-a explodat în faţă o cutie.

SEMNALMENTE:

- 1,90- 1,95 m
- aprox 85 kg
- vârsta 22-28 ani
- atletic


Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la stabilirea identităţii bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 11, pentru a anunţa organele de poliţie!

Vă reamintim, un lucrător al ISU Cluj a fost rănit uşor, joi, după ce o cutie suspectă aflată lângă maşina sa a explodat.


Pompierul rănit a fost internat la Unitatea de Primire Urgenţe Cluj, cu un traumatism cranio-facial, potrivit unor surse medicale.

Potrivit aceloraşi surse, bărbatul rănit are 31 de ani.


Explozia cutiei suspecte de la Cluj este cercetată de mai multe servicii specializate.

Reprezentanţii IPJ Cluj au declarat că un subofiţer al ISU Cluj mergea către maşina sa parcată şi a observat o cutie lângă aceasta.


Pompierul a ridicat cutia, moment în care aceasta a explodat şi l-a rănit.

DIICOT a preluat cazul subofiţerului rănit joi, după ce o cutie lăsată lângă maşina sa a explodat, fiind solicitată şi expertiza Serviciului Român de Informaţii.


Cazul subofiţerului rănit joi, după ce o cutie lăsată lângă maşina sa a explodat a fost preluat de către DIICOT, însă a fost solicitată şi expertiza Serviciului Român de Informaţii, informează reprezentanţii celei din urmă instituţii.

 

Etichete: isu explozie
Ultimele Stiri
abonare newsletter