monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Tentativă de jefuire a unei bănci din Cluj. FOTO

O tentativă de jefuire a unei bănci a avut loc joi la Cluj-Napoca. Atacul vine la trei zile după ce o sucursală a Băncii Transilvania a fost prădată.

Un bărbat cu faţa acoperită şi înarmat cu un pistol a intrat într-o unitate bancară din municipiul Cluj-Napoca şi a cerut bani, după care a fugit.

De data aceasta, un hoț a intrat într-o sucursală CEC Bank din cartierul Mărăști, dar nu reușit să fure nimic.


“În jurul orei 15:10, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că într-o unitate bancară, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, a intrat o persoană cu faţa acoperită şi ar fi solicitat bani personalului băncii, ameninţând cu un pistol. Bărbatul ar fi fost refuzat, motiv pentru a părăsit incinta băncii în fugă. În urma acestui incident, nicio persoană nu a fost rănită. Imediat după sesizarea incidentului, toate echipajele de poliţie au fost mobilizate pe teren în vederea depistării bărbatului în cauză. Urmează să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul, şi celelalte date de interes pentru soluţionarea cazului. Ancheta este coordonată de către Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul inspectoratului”, transmite IPJ Cluj.

Semnalmente:


- vârstă aproximativă 20-25 de ani

- constituţie atletică


- purta îmbrăcăminte de culoare închisă şi ochelari de soare

Persoanele care pot furniza informaţii utile în acest caz, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa organele de poliţie.


Luni, 18 iunie, un jaf armat a avut loc la o sucursală a Băncii Transilvania. Un tânăr a reuşit să fugă cu 20.000 de lei după ce a ameninţat angajatele cu un cuţit. Detalii aici.