Actualitate

Aeroportul Cluj sărbătorește primul zbor turistic spre Tunisia, Monastir

Aeroportul Internațional „Avram Iancu”Cluj a inaugurat zborurile charter turistice spre Tunisia, Monastir, operate de compania aeriană Nouvelair, în parteneriat cu agenția tour operatoare Amara Tour.

Această destinație a mai fost operată de pe aeroport şi în anii anteriori, demn de remarcat fiind faptul că primul zbor turistic charter de pe Aeroportul Internaţional Cluj, a avut loc la data de 16 iunie 2004, când acelaşi operator aerian a deschis calea zborurilor de vacanţă prin operarea destinaţiei Monastir.

"Tunisia, tărâmul contrastelor, unde vechile obiceiuri și tradiții se îmbină cu tendințele și mentalitățile societății moderne,este una dintre cele mai atractive destinații de vacanță pentru pasagerii care aleg să călătorească anul acesta de pe Aeroportul Internațional Cluj. Zborurile spre Monastir deschid calea unor călătorii reuşite şi spre alte staţiuni turistice din Tunisia, precumYasmine Hammamet, Port El Kantaoui, Soussesau vechiul oraş fenician Cartagina, actualmente un cartier rezidenţial al capitalei Tunis", spun reprezzentanţii Aeroportului.


În sezonul de vară al anului 2018, tour operatorul Amara Tour vinde pachete turistice în parteneriat cu operatorul aerian charter Nouvelair, care va opera 1 zbor pe săptămână, în ziua de miercuri, cu aeronave Airbus A 320, având o capacitate de 177 şi 180 de locuri:

Etichete: tunisia
Ultimele Stiri
abonare newsletter