Actualitate

Accident MORTAL între Cluj și Oradea. Un motociclist A MURIT după o MANEVRĂ riscantă. IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

Un motociclist și-a pierdut viața joi la prânz într-un accident de circulație pe DN 1 între Cluj și Oradea.

Potrivit poliștilor, un motociclist ce se deplasa pe direcția Cluj-Oradea, în timpul unei depășiri pe linia continuă, a intrat în coliziune cu un autoturism care a semnalizat să intre pe un drum secundar.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, motociclistul, un bărbat de 37 ani din Luduş, s-a angajat în depășirea unei coloane de autovehicule într-o zonă interzisă, unde sensurile de circulaţie erau delimitate cu linie continuă.


„În timpul manevrei, motocicleta a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 60 de ani, din oraşul Aleșd, care s-a încadrat în efectuarea unui viraj înspre stânga, intenționând să pătrundă pe o stradă secundară din localitatea Urvind fără a se asigura corespunzător”, se arată în informare.

În urma accidentului rutier, motociclistul a suferit leziuni care i-au provocat decesul. De asemenea, pasagera de pe motocicletă, o femeie de 37 de ani, din Câmpia Turzii, județul Cluj, a fost transportată la spital, în stare gravă.


Traficul în zonă a fost blocat complet zeci de minute.

Ultimele Stiri
abonare newsletter