Actualitate

Comuna Florești va avea blocuri de 12 etaje

În cadrul ședinței consiliului local din Florești a fost aprobată construcția de blocuri cu 12 etaje în zona Avram Iancu, ceea ce înseamnă o continuă supraaglomerare a comunei.

Sute de apartamente vor fi puse la dispoziția doritorilor în cel mai scurt timp. Realizatorii proiectului „Ordine și curățenie în Florești” se tem că, în lipsa unor soluții viabile pentru rezolvarea problemelor traficului din Florești, venirea a alte câteva mii de persoane ar putea aduce rezultate dezastroase.

„La ședința de azi a Consiliului Local Florești, la propunerea primarului Horia Șulea, au fost aprobate construcția de blocuri de 12 etaje pe strada Avram Iancu. Sute, poate chiar o mie de apartamente, cu alte sute de mașini vor tranzita zilnic drumul național Florești - Cluj-Napoca, drum de 6 km pe care acum facem o oră, o oră și jumătate în fiecare dimineață și după-masă. Alt proiect similar, cu alte sute de apartamente, se va face tot în apropiere, în zona Oncos. Dumnezeu să aibă grijă de noi. De nervii, stresul și tensiunea cu care ne vom confrunta!”, a spus activistul Daniel Meze.
 

abonare newsletter