monitorulcj.ro Menu
Actualitate

UPDATE! INCREDIBIL! O mașină a luat foc într-o benzinărie pe Calea Turzii. Șoferul a dat foc INTENȚIONAT mașinii VIDEO

Un incendiu a avut loc în această după-masă, chiar lângă o benzinărie de pe Calea Turzii. Un autoturism a luat foc, iar pompierii au intervenit de urgență pentru a evita posibilitatea unui dezastru.

UPDATE

Incendiul din benzinărie, provocat de şoferul care a stropit maşina cu benzină şi i-a dat foc


Incendiul care a izbucnit, marţi, la o maşină aflată într-o benzinărie din Cluj-Napoca ar fi fost provocat chiar de şofer, care şi-ar fi pus benzină într-o canistră, a stropit maşina în interior, apoi a urcat şi şi-a dat foc,  potrivit Mediafax.
 

 


Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat, marţi,  că nu a fost stabilită identitatea bărbatului decedat.

 


„Un bărbat a decedat în propria maşină după ce aceasta a luat foc. Conform primelor verificări, decesul ar fi survenit în urma unei autoincendieri a autoturismului. Se efectuează cercetarea la faţa locului, cu criminalişti, poliţişti de la Investigaţii Criminale. Deocamdată nu a fost stabilită identitatea bărbatului”, a spus Jucan.

Mediafax informează că surse judiciare au declarat că, în urma vizionării camerelor de supraveghere ale benzinărieri, anchetatorii au tras concluzia că ar fi fost vorba de o sinucidere.


„Bărbatul şi-ar fi pus combustibil într-o canistră, ar fi stropit interiorul, după care s-a urcat pe bancheta din spate a maşinii şi şi-a dat foc. Pe camere se vede cum izbucnesc flăcările”, au precizat sursele citate.

Știrea inițială


Incendiul a izbucnit la o maşină aflată în benzinărie pe Calea Turzii, din Cluj-Napoca, iar după ce pompierii au stins focul, în interior a fost găsită o persoană carbonizată.

În acest moment, la stația de carburanți intervin două autospeciale și un echipaj SMURD.

Flăcările au fost stinse, însă din păcate, în interiorul mașinii se afla o persoană, care a decedat. Pompierii clujeni cercetează cauzele care au dus la izbucnirea incendiului la autoturism.