monitorulcj.ro Menu
Actualitate

NESIMȚIRE CURATĂ! Un clujean a blocat accesul ambulanțelor în Clinica Medicală 2 VIDEO

O mașină a blocat accesul ambulanțelor mai bine de o oră în dimineața zilei de miercuri. Clujeanul a pretins că a trebuit să își transporte mama bolnavă la una dintre secții.

Deputatul Emanuel Ungureanu a postat pe pagina sa de Facebook o filmare în care se poate observa cum mașina blochează accesul.

„O mașină a blocat astăzi accesul ambulanțelor în Clinica Medicală 2 între orele 8.20- 9.30.
Am primit aceste imagini acum câteva minute din partea unui medic care lucrează pe secția de Reumatologie din Spitalul Județean Cluj.
O ambulanță nu a putut să treacă aproape o oră din cauza unei mașini a unui clujean care a pretins că a parcat chiar la intrarea de acces pentru secțiile de: Reumatologie, ORL, Medicină Internă, Chirurgie 2, Urologie pentru că a trebuit să-și transporte mama bolnavă...
Curțile clinicilor medicale din Cluj sunt înguste, pline de gropi, adevărate capcane pentru oameni și mașini.
În acest context, complet nefericit, fac un apel la civilizație și respect reciproc, este absolut impardonabil să blochezi accesul intr-o clinică cu sute de bolnavi pentru a rezolva mai facil problema ta sau a rudei tale.
Pentru cei care cunosc zona, mașina din imagine a blocat de fapt accesul către 4 clinici: Medicală 2, Chirurgie Cardiovasculară, Diabet, Institutul Inimii.
Poliția Locală chemată la fața locului a dat din umeri și a plecat...
Acest infern ne va urmări până la construirea himericului Spital Regional”, a scris Emanuel Ungureanu pe rețeaua de socializare.