Actualitate

PREMIERĂ ABSOLUTĂ. Pasagerul cu numărul 1 milion de pe Aeroportul Cluj, aniversat în mai

Aeroportul Internațional Cluj sărbătorește joi seara pasagerul cu numărul 1 milion pe anul 2018. Este pentru prima dată când evenimentul are loc în luna mai.

Aeroportul Internațional "Avram Iancu" Cluj sărbătoreşte joi pasagerul cu numărul 1.000.000 înregistrat pe aeroport. Acesta a ajuns cu o lună mai repede față de anul trecut și cu mai bine de jumătate de an mai devreme decât în urmă cu 7 ani, când aeroportul sărbătorea pentru prima dată atingerea pragului de un milion de pasageri.

“Joi, 24 mai, la ora 18.45 urmează să aniversăm primul milion pentru anul acesta. Este pentru prima dată în luna mai. Avem o creştere de aproximativ de 8% a traficului. Merge foarte bine activitatea. În ce priveşte zborurile turistice vom avea anul acesta 12 destinaţii turistice în 5 ţări. În ce priveşte Antalya vom avea 12 zboruri pe săptămână. Tradiţional, e cea mai bună destinaţie turistică din Cluj. Perioada de operare ne bucurăm că s-a extins între 12 mai şi 27 octombrie”, a declarat directorul Aeroportului Internaţional Cluj, David Ciceo.


Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj a marcat marţi printr-un nou eveniment dedicat promovării zborurilor sale turistice din anul 2018 cea mai de success destinaţie de vacanţă de pe aeroport şi anume Antalya, Turcia.

Zborurile spre Antalya au o lungă tradiţie pe Aeroportul Internaţional Cluj fiind operate fără întrerupere pe parcursul ultimilor 12 ani (2007-2018) timp în care această destinaţie a fost aleasă de nu mai puţin de 300.000 de pasageri din Cluj-Napoca, dar şi din întreaga Transilvanie.


Pe parcursul a mai bine de 10 ani de operare, capitala turistică a Mediteranei, Antalya, a fost an de an una dintre cele mai attractive destinaţie de vacanţă pentru pasagerii care aleg să călătorească de pe Aeroportul Internaţional Cluj, iar anul 2018 nu face excepţie de la această regulă.

Vor fi 10 zboruri pe săptămână, cu 3 mai mult decât în 2017, operate în zilele de luni, marţi, vineri, sâmbătă şi duminică din 12 mai până în 27 octombrie prin intermediul a şase operatori aerieni.


La nivelul anului 2018 pasagerii Aeroportului Internaţional Cluj au oportunitatea de a călători spre nu mai puţin de 12 destinaţii turistice renumite din Turcia (Antalya), Grecia (Chania, Heraklion, Rhodos, Zakynthos, Skiatos, Thesaloniki, Corfu), Egipt (Hurghada, Sharm El Sheik), Tunisia (Monastir) şi Spania (Palma de Mallorca).

Ultimele Stiri
abonare newsletter