Actualitate

O tânără din Cluj arestată în Brașov pentru furtul unor obiecte de lux

O tânără de 23 de ani, din judeţul Cluj, a ajuns în arestul IJP Braşov, în week-end, după ce a fost prinsă furând parfumuri şi produse cosmetice de lux. Conform poliţiştilor, femeia nu este la prima faptă de acest gen şi nici nu acţiona singură.

„Tânăra era într-un grup de infractori voiajori format din alte trei persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 28 de ani”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, agent şef Gabriela Dinu, potrivit site-ului mytex.ro.

Potrivit poliţiştilor, clujeanca sustrăgea parfumuri şi produse cosmetice scumpe din magazine de profil aflate în centre comerciale.


După ce a fost prinsă furând şi la Braşov, ea a fost reţinută pentru 24 de ore şi a fost propusă spre arestare preventivă. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov a admis sâmbătă propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov şi a dispus arestarea inculpatei A.S.S. pe odurată de 30 de zile, respectiv până pe 17 iunie inclusiv.
Decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Tânăra şi celelalte trei persoane care ar face parte din grup sunt cercetate pentru comiterea unor astfel de fapte de furt pe raza mai multor judeţe, conform reprezentantei IJP Braşov.

Etichete: hoata brasov
abonare newsletter