Actualitate

Dimineața pe răcoare, un clujean conducea mort de beat pe strada Bistriței

Poliţiştii Biroului Rutier Cluj, desfăşoară activităţi de cercetare penală privind un bărbat de 50 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 19 mai, în jurul orei 10.50, poliţiştii Biroului Rutier Cluj au identificat pe strada Bistriţei din municipiul Cluj-Napoca, un bărbat de 50 de ani, din Cluj-Napoca în timp ce conducea un  autoturism deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a scos în evidenţă o valoare record de peste 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 20 mai a.c., faţă de bărbat, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea ordonanţei de reţinere, acesta să fie prezentat în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi în vederea dispunerii unei măsuri preventive.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanţe”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Etichete: sofer mort de beat
Ultimele Stiri
abonare newsletter