Actualitate

Patru copii grav răniţi după ce o staţie de autobuz s-a prăbuşit peste ei

Un incident extrem de grav a avut loc, în urmă cu puţin timp, pe strada Bistriţei din Dej. Patru copii, cu vârste cuprinse între 4 luni şi 6 ani, au fost grav răniţi după ce o staţie de autobuz s-a prăbuşit peste ei.

Potrivit dejeanul.ro, cei patru minori se deplasau pe strada respectiva cu tatăl lor, în căruţă. La un moment dat, din motive necunoscute încă, căruţa a intrat în şanţ, iar bărbatul nu a mai putut să o scoată. Acesta şi-a dus cei 4 copii în staţia de autobuz pentru a-i trimite acasă, până la rezolvarea problemei.

În timp ce copiii aşteptau autobuzul, la faţa locului şi-a făcut apariţia o persoană aflată sub influenţa alcoolului care a început să mişte stâlpii de susţinere ai staţiei. În acel moment, staţia de autobuz (din fier şi beton) s-a prăbuşit peste copii. Martorii au sunat la 112, iar la faţa locului au intervenit de urgenţă pompierii, un echipaj SMURD şi poliţiştii, informează dejeanul.ro


Copii de 4 luni şi 2 ani au fost transportaţi la UPU Cluj, iar ceilalţi minori, de 4 şi 6 ani, la spitalul din Dej.

Bărbatul care ar fi provocat incidentul a fost preluat de poliţişti şi transportat la secţie pentru a da declaraţii.


Potrivit martorilor, oamenii din zona au făcut sesizări la Primăria Dej, legat de starea în care se află staţia de autobuz.

Ultimele Stiri
abonare newsletter