Actualitate

Au văzut un șofer care circula haotic pe autostradă între Gilău și Turda și au sunat la 112. Ce au descoperit polițiștii

Mai mulți șoferi au sunat ieri la 112 după ce au observat un șofer circulând haotic pe Autostrada Transilvania între Gilău și Turda.

Poliţiştii Biroului Autostrada A3 Turda-Borş cercetează un bărbat, de 25 de ani, din comuna Călăraşi, judeţul Cluj, pentru conducerea unui vehicul în perioada în care dreptul de a conduce îi era suspendat.

“La data de 16 mai, în jurul orei 17.35, poliţiştii Biroului Autostrada A3 Turda-Gilău, în urma unei sesizări primite prin 112 prin care se anunța faptul că un autovehicul este condus cu viteză redusă și cu schimbări bruște de direcție, au identificat un bărbat de 25 de ani din comuna clujeană Călăraşi care conducea pe sensul de mers Gilău - Turda al autostrăzii, deşi avea dreptul de a conduce suspendat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată", transmite IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter