Actualitate

Sute de motocicliști au împânzit străzile din Cluj-Napoca. ”Şoferii nu se prea uită în oglinzi”

Sute de motocicliști au împânzit duminică străzile din Cluj-Napoca. Iubitorii de adrenalină pe două roți au vrut astfel să tragă un semnal de alarmă și să transmită un mesaj - “Atenție la motocicliști!”.

sursa foto stirileprotv.ro sursa foto stirileprotv.ro

Peste 300 de motociclişti au pornit într-un marș pe două roţi pe străzile din Cluj-Napoca pentru a trage un semnal de alarmă.

“Vrem să ştie toţi particiipantii la trafic că existăm şi noi pe şosele şi să aibă grijă că totuşi cu treaba asta putem evita o grămadă de accidente”, spune unul dintre participanți, citat de știrileprotv.ro.


Tinerii, echipaţi corespunzător, au parcurs zece kilometri, în speranţa că mesajul lor nu va fi ignorat.

“E foarte important tot timpul, chiar dacă e cald şi soare afară e important să ai echipamentul pe tine, pentru că nu se ştie niciodată”, explică un motociclist.


″Încercam să prevenim evenimentele rutiere de orice fel şi ne adresăm tuturor participanţilor la trafic, şoferi, motociclişti, pietoni”, a transmis Paul Sorinca, organizator.

Acţiunea a fost organizată la patru zile după ce, în centrul oraşului, un poliţist, aflat în timpul liber, a căzut de pe motocicletă, încercând să evite o maşină, şi a suferit răni grave la cap.


″Şoferii auto nu se prea uită în oglinzi, cel puţin mie asta mi s-a întâmplat”, a precizat un participant.

“Să fie lumea mai precaută cu noi în trafic, pentru că ne ajută foarte mult să ne deplasăm să ajungem la serviciu mai repede. Oraşul e foarte aglomerat în ultima vreme”, spune un alt motociclist.


Evenimentul a ajuns la ediţia cu numărul şase, iar numărul participanţilor este, de la un an la altul, tot mai mare.

abonare newsletter