Actualitate

Pervers prins în flagrant în timp ce se masturba în fața unei școli din cartierul Gheorgheni

Situație șocantă în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca. Un pervers a fost surprins de oameni în timp ce se masturba în fața unei școli. Bărbatul a fost imediat încătușat.

sursa foto Opinia Timisoarei sursa foto Opinia Timisoarei

Martorii spun că au surprins, vineri, un bărbat în timp ce se masturba vis a vis de Școala Gimnazială Constantin Brâncuși.

“A fost reținut un bărbat pentru 24 de ore pentru infracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri. A fost reținut vineri de către polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție. Acesta a fost observat de către trecători în timp ce se afla pe un spațiu verde din zona străzii Horticultorilor în timp ce săvârșea acte de natură sexuală. Martorii ne-au sesizat, colegii s-au dus acolo și au reușit să-i probeze activitatea fiind luată măsura reținerii față de el. E vorba de un bărbat de 44 de ani din Dej”, au declarat pentru Monitorul de Cluj reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.


La sfârșitul lunii aprilie, un bărbatul de 36 de ani, din Cluj-Napoca, care încerca să acosteze eleve de la o şcoală gimnazială din oraş, a fost arestat preventiv pentru pedofilie. Dosarul a fost deschis după ce o învăţătoare a postat informaţii pe o reţea de socializare. Mai multe detalii aici.

Ultimele Stiri
abonare newsletter