Actualitate

SURPRIZĂ pentru o șoferiță din Gherla. A găsit în mașină un bărbat care dormea după o noapte de pomină - VIDEO

Surpriză pentru o șoferiță din Gherla. În această dimineață, aceasta a găsit în mașina pe care o parcase în fața blocului, un bărbat care dormea liniștit.

sursa foto dejeanul.ro sursa foto dejeanul.ro

Degeaba a încercat femeia împreună cu vecinii să îl convingă să coboare, pentru că, mult prea obosit, bărbatul era hotărât să își „împlinească” somnul. În cele din urmă, a fost trezit abia după venirea poliției, scrie dejeanul.ro.

Femeia avea mașina parcată în fața unul bloc din Cartierul Nou. În această dimineață, când a vrut să plece la muncă, a avut parte de o surpriză. Un bărbat dormea pe locul din dreapta al mașinii sale. Împreună cu vecinii, femeia a încercat să îl trezească pe bărbat, dar nu a reușit, astfel că a sunat la 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, iar abia după sosirea agenților, bărbatul obosit a reușit să se trezească.


Din câte se pare, acesta a petrecut toată noaptea într-un local din Dej. Cu toate că locuiește într-o altă zonă a orașului, s-a întors la Gherla cu un prieten care locuiește în același cartier cu șoferița, și pentru a nu merge pe jos până acasă, a căutat un loc unde să doarmă. Ar fi încercat mai multe mașini parcate, până când a găsit una deschisă. Acolo a dormit până dimineață, când a fost găsit. În cele din urmă, bărbatul obosit și-a cerut scuze, iar proprietara mașinii a renunțat  să facă plângere la poliție.

abonare newsletter