Actualitate

ATENȚIE părinți! Un individ ciudat își dă pantalonii jos în fața fetițelor de la Școala ”Iuliu Hațieganu”. Ce spun polițiștii?

Un anunț cutremurător a fost făcut pe grupurile de pe rețelele de socializare de o mămică pe a cărei copil învață la Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu” din Mănăștur. Săptămâna trecută, un individ suspect și-a lăsat pantalonii în vine în fața unor fetițe și le-a chemat să îl însoțească.

Un anunț cutremurător a fost făcut pe grupurile de pe rețelele de socializare de o mămică pe a cărei copil învață la Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu” din Mănăștur. În decursul zilei de marți, un individ suspect și-a lăsat pantalonii în vine în fața unor fetițe și le-a chemat să îl însoțească.

Una dintre învățătoarele care predau la școală i-a avertizat pe părinți în legătură cu bărbatul care și-a dat jos pantalonii în fața instituției.  Bărbatul ar fi posesorul unui autoturism Ford negru cu numărul CJ 81 MKI.


„Vreau să vă aduc la cunoștință un incident petrecut lângă școala unde ne desfășurăm semi-internatul. Joi și vineri dimineața un individ parcat într-o mașină pe trotuarul de lângă școala noastră a abordat două fetițe (una din clasa noastră, iar cealaltă din clasa a IV-a). Și-a coborât pantalonii și le-a întrebat dacă vor să-l însoțească. Azi am reușit să îl identificăm. L-am abordat, am pozat mașina și pe el. Are un Ford negru cu numărul CJ 81 MKI. Am anunțat Poliția, care a spus că va pune mașina sub urmărire. Am discutat cu copiii despre incident și v-am adus la cunoștință, în ideea de a spori siguranța lor”, a transmis învățătoarea.

Polițiștii clujeni au acționat prompt, iar bărbatul a fost identificat.


„În legătură cu informaţiile vehiculate în spaţiul public, referitoare la faptul că un bărbat ar fi acostat eleve din cadrul unei şcoli gimnaziale dintr-un cartier clujean, facem următoarele precizări:

La data de 24 aprilie a.c., la nivelul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „corupere sexuală a minorilor”.


Poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea acestei fapte, ca fiind un bărbat de 36 de ani din Cluj-Napoca.

În prezent poliţiştii desfăşoară activităţi  în vederea găsirii acestuia şi tragerea lui la răspundere penală”, au transmis reprezentanții IPJ.


 

Etichete: corupere sexuala
abonare newsletter