monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Mai multe persoane urmărite naţional şi internaţional, prinse de poliţişti

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, în colaborare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră au reuşit, în 16 aprilie a.c., în jurul orei 01:30, depistarea unui unui tânăr de 23 de ani, din localitatea Răşinari, judeţul Sibiu, pe numele căruia era emis un Mandat European de Arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

De asemenea, la data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 17:40, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Dej au depistat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Dej, împotriva căruia Judecătoria Dej a emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 60 de zile, pentru încălcarea obligaţiilor instituite cu ocazia dispunerii măsurii arestului la domiciliu ca urmare a comiterii de către acesta a mai multor infracţiuni la regimul rutier.

Tot în 16 aprilie a.c., în jurul orei 08:30, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au reuşit depistarea unui bărbat urmărit naţional.


Cel în cauză, un bărbat de 37 de ani din comuna Apahida, judeţul Cluj, era urmărit din luna aprilie a.c., întrucât poseda un Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii emis de către Judecătoria Cluj-Napoca.