Actualitate

Bătaie ruptă din rai pe o stradă din Dej

După ce au consumat cantități impresionante de alcool, trei tineri au căutat să se răzbune pe un altul în weekendul care tocmai au trecut.

Sursă foto: dejeanul.ro Sursă foto: dejeanul.ro

În noaptea de vineri spre sâmbătă, cinci prieteni din Dej, cu vârste cuprinse între 21 și 31 de ani au ieșit în oraș să se distreze, după care s-au plimbat prin oraș cu mașina. În fața unui local au văzut un alt dejean și și-au amintit de o veche neînțelegere. Trei dintre ei, fiind sub influența alcoolului, au sărit la bătaie, să se răzbune.

L-au bătut cu pumnii și picioarele, ba au folosit și o bâtă. L-au lăsat întins în mijlocul drumului, au urcat în mașina și au plecat. Un martor la incident a sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție și o ambulanță, iar victima a fost transportată la spital.


Polițiștii au început cercetările și în scurt timp i-au identificat pe cei trei bătăuși. Pe numele acestora a fost deschis un dosar de cercetară penală pentru lovituri și alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere. Potrivit dejeanul.ro, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej pentru a se stabili ce măsuri preventive vor fi luate în continuare.

Etichete: bataie dej
Ultimele Stiri
abonare newsletter