Actualitate

Un ucrainean a fost „pasat” între spitalele din Cluj și Bistrița, după ce a fost împușcat cu șase gloanțe

În urma unui conflict cu un alt bărbat, un ucrainean a fost împușcat de șase ori, după care a fost plimbat 240 de kilometri între spitalele din Bistrița și Cluj.

Un bărbat ded 31 de ani de origine ucraineană a fost împușcat de șase ori în zona gâtului, a toracelui, a umărului drept și a brațului stâng de către un conațional și lăsat pe câmp să moară. Din fericire a fost găsit de un agricultor pe câmp și a ajuns la spital.

Medicii din Bistrița însă au decis că operația pentru înlăturarea groanțelor nu poate fi realizată acolo, așa că a fost trimis cu o ambulanță la Clinica de Chirurgie Vasculară din Cluj-Napoca. Odată ajuns, medicii clujeni l-au trimis înapoi la Bistrița, bărbatul făcând astfel încă 120 de kilometri cu gloanțele în el. În final, operația a putut fi realizată la Bistrița.


Bărbatul rănit are 31 de ani și locuia în Republica Moldova, însă provenea din Ucraina. Potrivit polițiștilor acesta era în tranzit împreună cu un prieten. În urma unui conflict spontan, a fost împușcat de șase ori de către colegul său.

Deși a încasat șase gloanțe, bărbatul a luat-o la fugă pe dealurile din apropiere, pentru a se putea ascunde de cel care îl voia mort. Făptașul a fost prins în județul Maramureș de către polițiști și a fost adus în Bistrița-Năsăud, la audieri. Cei doi cetățeni străini sunt suspectați pentru trafic de droguri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter