monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Şofer arestat după ce ar fi sărit să bată un poliţist. De la ce a pornit scandalul

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv, după ce ar fi amenințat cu acte de violență și i-ar fi adresat injurii unui polițist care l-a oprit în trafic.

“La data de 26 martie, în jurul orei 13:50, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au oprit pentru control un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Tritenii de Jos, care conducea un autovehicul pe DJ 151 C, pe raza localității Tritenii de Sus. Cel în cauză ar fi devenit recalcitrant și i-ar fi adresat agentului de poliție injurii și amenințări cu acte de violență, în momentul în care polițiștul i-ar fi adus la cunoștință abaterile contravenționale săvârșite (nepurtarea centurii de siguranță, lipsă documente personale, transport persoane pe locul destinat mărfurilor)”, transmit reprezentanţii IPJ Cluj.

Având în vedere conduita acestuia, la data de 27 martie, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, unde, în urma probatoriului administrat, s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.


La data de 28 martie, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea prevetinvă a bărbatului pentru 30 de zile.