Actualitate

Temperaturile vor ajunge la 24 de grade sâmbătă. Unde va ploua

Vremea tipică de primăvară va cuprinde întreaga ţară în zilele următoare. Vor fi temperaturi ridicate, dar şi reprize de ploaie.

Joi, vremea se va încălzi aşa cum este normal în această perioadă. Vor fi maxime de la 9 grade în depresiunile din Transilvania, până la 17..18 grade în special în sud-vestul ţării. Norii se vor strânge treptat în regiunile vestice şi nordice, iar ploile se vor înmulţi după-amiază. Intensificări ale vântului vor fi la munte şi în Câmpia de Vest, scrie digi24.ro.

De vineri, temperaturile vor atinge şi chiar vor depăşi 20 de grade pe alocuri în sud, în vest şi în centru. Cea mai caldă zi a săptămânii va fi sâmbătă când se vor atinge până la 24 de grade.


Ploi slabe vor apărea la început prin nord şi centru, sâmbătă dimineaţă, mai ales prin vest, nord-vest, apoi acestea se vor extinde în toată jumătatea de vest a ţării. Duminică, ploile se vor muta în regiunile nordice, estice şi centrale. Atunci vor fi averse însoţite de tunete, fulgere şi vânt.

Tot mai cald va fi şi la munte. Vineri s-ar putea atinge chiar şi 10 grade în staţiuni din sudul şi din vestul ţării. Până sâmbătă va ploua local în masivele nordice şi vestice. Apoi, ploile se vor extinde în Carpaţii Occidentali şi în vestul Meridionalilor, iar duminică, în special în Carpaţii Orientali.

Ultimele Stiri
abonare newsletter