Actualitate

Mașină lovită de tren la Sânnicoară. O femeie a fost rănită

Un tren a lovit, marţi, un autoturism, în urma impactului, şoferul maşinii, o femeie de 36 de ani, fiind rănit, iar circulaţia feroviară, oprită în zonă.

Accidentul a avut loc la trecerea la nivel de cale ferată în localitatea Dezmir, în apropiere de Cluj-Napoca, şi s-ar fi produs după ce femeia ar fi încercat să treacă fără să se asigure, autoturismul fiind "agăţat" de o scară a trenului.

“Este vorba despre un accident feroviar, un singur autovehicul și o garnitură de tren au fost implicate în acest accident. O persoană este rănită, o femeie, este conștientă și primește asistență medicală de la ambulanța de terapie intensivă și va fi transportată la spital”, transmite ISU Cluj.


Femeia rănită este conducătoarea auto a autoturismului și are 36 de ani. Potrivit polițiștilor, șoferița nu a fost atentă la trecerea peste calea ferată.

“Conducătoarea auto a traversat la nivel cu calea ferată, care nu avea barieră, nici semnale acustice și luminoase, deci era o trecere de cale ferată simplă. Autoturismul a fost acroșat de locomotiva trenului care trecea în acel moment pe calea ferată”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.


La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat că circulaţia feroviară a fost întreruptă în urma accidentului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter