Actualitate

Scene de groază în traficul din Cluj. Bărbat plimbat pe capota unei mașini – VIDEO

Adevărate scene de film! Altercație între doi oameni la Praktiker/Arabesque. Un bărbat a fost luat pe capotă și plimbat prin trafic și pe contrasens.

“Am urmărit Dacia Duster și am anunțat poliția de eveniment, șoferul în cauză a fost prins în Zorilor. Dacă recunoașteți persoana de pe capotă anunțați-o că evenimentul a fost filmat iar poliția ne-a spus că nu poate sancționa șoferul Daciei fără plângerea acesteia”, spune un utilizator al grupului Info Trafic Cluj.

“În jurul orei 11.30, s-a primit un apel prin 112 prin care a fost sesizat faptul că un șofer a acroșat un pieton și a plecat de la fața locului. Prin urmare, auto a fost dat în urmărire fiind oprit de un echipaj de poliție pe strada Lunii din cartierul Zorilor. La volan se afla un bărbat de 51 de ani din Italia care a fost condus la secția 7 Poliție pentru lămuriri. La scurt timp, la Poliție s-a prezentat și cel de-al doilea bărbat în vârstă de 52 de ani din Cluj-Napoca. Polițiștii au constatat că este vorba despre o altercație în trafic care a degenerat”, spun reprezentanții IPJ Cluj.


Etichete: trafic scandal
Ultimele Stiri
abonare newsletter