Actualitate

Accident grav la ieșirea din Vâlcele! Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei

Un grav accident rutier a avut loc ieri seară în jurul orei 19,50, la ieșirea din Vâlcele. Accidentul s-a soldat cu rănirea a doua persoane şi avarierea a două autovehicule.

Potrivit turdanews.ro, un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Turda, în timp ce conducea autoturismul pe DN1 E60, pe raza comunei Feleacu, în afara localității Vâlcele, dinspre Cluj-Napoca înspre Turda, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație, intrând în coliziune laterală cu un autoturism condus pe banda nr. 1,  dinspre Cluj-Napoca spre Turda, de către un bărbat, de 20 ani, din Tureni, pe care l-a proiectat in parapetul de beton ce separa axul drumului. 

„După impact, șoferul în vârstă de 21 de ani a părăsit, fără încuviințarea poliției, locul accidentului, fiind depistat la ora 22.45, la Turda, la domiciliul său.


În urma accidentului conducătorul auto in vârstă de 20 de ani a fost rănit grav și un bărbat, de 33 de ani, din Mărtinești, pasager in același autoturism, a fost rănit ușor” informează subinspector Carmen Jucan de la biroul de presă al IPJ Cluj.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Ultimele Stiri
abonare newsletter