Actualitate

Un tânăr și-a aruncat bunica de la etajul 10 în Mănăștur

O femeie în vârstă de 79 de ani a căzut de la etajul 10 al unui bloc de pe strada Mehedinți, din cartierul Mănăștur. Accidentul a avut loc în jurul orei 9.30 dimineața și s-a soldat cu decesul femeii.

 Au intervenit atât cei de la ISU cu o autospecială, precum și agenți din cadrul Poliției, care fac cercetări la fața locului. Urmează să se stabilească în ce împrejurări s-a întâmplat accidentul, dacă a fost vorba de o sinucidere ori de o situație imprevizibilă. Momentan, se iau în calcul toate ipotezele. Poliția va reveni cu un comunicat de presă ulterior în acest sens.

 În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că aceasta a fost aruncată de la etaj de propriul nepot, un tânăr în vârstă de 22 de ani. În cazul nepotului există suspiciuni de consum de droguri și substanțe cu efect halucinogen, fiind urmărite și anumite afecțiuni de ordin psihic. Astfel, fiind sub influența drogurilor, tânărul de 22 de ani și-ar fi snopit inițial bunicul în bătaie, după care ar fi aruncat-o de la etajul 10 al blocului și pe bunica sa.


Dosarul a fost preluat de către procurorii de pe lângă Tribunalul Cluj, urmând ca tânărul să fie internat la Clinica de Psihiatrie.

Etichete: manastur bunica nepot
Ultimele Stiri
abonare newsletter