Actualitate

Tânărul din Mănăştur care îşi teroriza vecinii cu sabia şi toporul a fost condamnat definitiv la închisoare

Adrian Dragoş Costa, tânărul de 23 de ani care îşi teroriza vecinii de pe Aleea Gârbău din Mănăștur a fost condamnat definitiv la închisoare.

Adrian Dragoş Costa a fost condamnat la 2 ani și 7 luni de închisoare cu executare. Sentința este definitivă, după ce Curtea de Apel Cluj a respins recursul intentat de ”teroristul” din Mănăștur împotriva deciziei Judecătoriei Cluj-Napoca din 2017, scrie Clujust.ro

Locuitorii cartierului Mănăştur au sesizat  de nenumărate ori Poliția, după ce tânărul ar fi tulburat ordinea și liniștea publică pe Aleea Gârbău, manifestând agresivitate verbală și fizică față de mai multe persoane.


Adrian Dragoş Costa este cunoscut pentru ieşirile sale agresive şi suferă de tulburări mintale. Acesta are 21 de sancţiuni contravenţionale pe numele său, dar şi 11 internări la psihiatrie.

În 2016, acesta ar fi ieşit pe stradă cu o sabie ninja şi un topor şi era să rănească o femeie de 32 de ani, care a depus plângere la secţia IV de poliţie din Cluj.


Bărbatul de 23 de ani este cunoscut în evidenţele Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca, fiind cercetat în cadrul mai multor dosare penale pentru săvârşirea unor infracţiuni de lovire sau alte violenţe, furt calificat, conducere a unui vehicul fără permis de conducere, distrugere, violenţă în familie, ameninţare, tulburare a ordinii şi liniştii publice.

 

Etichete: inchisoare manastur
Ultimele Stiri
abonare newsletter