monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Tragedia de la Poieni. Ce spun polițiștii despre accidentul în care și-au pierdut viața două persoane

La data de 25 februarie, în jurul orei 17:10, pe DN1 E60, pe raza comunei Poieni, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul a două persoane, rănirea gravă a trei persoane și rănirea uşoară a altor trei persoane.

Conform primelor verificări, un bărbat, de 48 ani, din Oradea, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1-E60, pe raza comunei Poieni, dinspre Cluj-Napoca spre Oradea, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară cu semiremorcă, condusă regulamentar de către un bărbat, de 41 de ani, din județul Sălaj. În urma coliziunii, autoutilitara cu semiremorcă s-a răsturnat  perpendicular pe axul drumului.

“În urma impactului cu autoutilitara, autoturismul a fost proiectat pe sensul său inițial de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul condus regulamentar de către un bărbat, de 45 de ani, din Cluj-Napoca. Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto în vârstă de 48 de ani și a unei femei, de 45 de ani, pasageră în același autoturism. Două tinere, în vârstă de 18 ani, pasagere în același autoturism, au fost rănite grav. De asemenea, un bărbat, de 67 de ani, din Cluj-Napoca, pasager în celălalt autoturism implicat, a fost rănit grav. Ceilalți doi conducători auto, precum și un pasager din autoturismul condus regulamentar, au fost răniți ușor”, transmite IPJ Cluj.


Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.