Actualitate

Sediul PSD vandalizat de protestatari

Sediul PSD Cluj a fost din nou vandalizat, în urma protestelor de ieri-seară. Reprezentanții filialei județene au apelat la autorități, după ce în această dimineață au descoperit o sticlă de benzină, ziare arse, sigla vandalizată și pereții stupiți cu substanțe inflamabile.

Potrivit deputatului PSD Cluj, Horia Nasra, după protestele de aseară, cineva a încercat să incendieze sediul PSD Cluj de pe strada Eroilor.

Acesta a anunțat autoritățile iar două echipaje de la jandarmerie și politie s-au prezentat pentru a cerceta împrejurările prin care s-a efectuat vandalizarea sediului.


Din fericire, nimeni nu a fost rănit și nu există pagube majore.

Reprezentanții IPJ Cluj, confirmă cercetările: „A fost primită o sesizare telefonic. S-a sesizat faptul că în fața sediului PSD Cluj au fost arse mai multe ziare și ușa de acces a fost stropită cu benzină. Un echipaj de politie se află la locul respectiv pentru verificarea celor sesizate”.


Polițiștii au izolat etajul clădirii, unde se află sediul filialei județene a PSD.

Deputatul a precizat că nu este vorba de un caz izolat și că speră ca prin intermediul camerelor de supraveghere montate de Poliția Locală, în zonă, să poată fi identificați cei vinovați.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter