monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Bărbat urmărit general, prins la Cluj

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 6 Poliție au observat ieri o persoană suspectă pe Calea Turzii, care se îndrepta spre zona Făget.

Îmbrăcămintea și fizionomia corespundeau cu cele ale unei persoane căutate de către Secția 7 Poliție.

„Prin urmare, persoana în cauză a fost oprită și i s-a solicitat să se legitimeze. Bărbatul respectiv a prezentat un act de identitate,  însă fotografia de pe document nu corespundea cu fizionomia acestuia, prin urmare a fost condus la unitatea de poliție pentru clarificarea unor aspecte.


În urma verificărilor și a unui control sumar, a fost găsit actul de identitate real al bărbatului, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Satu Mare, care se folosea de un act de identitate ce aparținea altei persoane.

Polițiștii au stabilit că bărbatul avea de executat 4 ani și 6 luni de închisoare, în baza unui mandat emis de către Judecătora Galați, pentru comiterea unei infracțiuni de înșelăciune.


Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție l-au audiat pe bărbat, acest fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Din cercetări a rezultat că, la data de  2 ianuarie a.c., acesta ar fi sustras două televizoare dintr-un apartament închiriat în regim hotelier, de pe strada Dunării, din Cluj-Napoca”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului.


Acesta a fost încarcerat la penitenciarul Gherla.