Actualitate

O tânără a produs un accident grav după ce i s-a făcut rău la volan

La data de 13 februarie, în jurul orei 22.45, la intersecţia străzilor Iancu de Hunedoara şi Alexandru Vlahuţă, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

Sursă foto: Balogh Laci Sursă foto: Balogh Laci

Martorii spun că femeii i s-ar fi făcut rău în timp ce conducea și a leșinat la volan, motiv pentru care s-a produs accidentul. De asemenea, se vehiculează că tânăra se află în stare gravă deoarece și-a rupt coloana cervicală ruptă.

„Conform primelor verificări, o tânără, de 25 de ani, din Maramureş, în timp ce conducea  autoturismul pe strada Iancu de Hunedoara, la intersecţie cu strada  Alexandru Vlahuţă nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului „Cedează Trecerea” pătrunzând în intersecţie fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus de o tânără, de 22 de ani, din Cluj-Napoca.


Accidentul s-a soldat cu rănirea  gravă a conducătoarei auto în vârstă de 25 de ani, care a fost transportată la spital pentru îngrijri medicale.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea”, au transmis reprezentanții IPJ

Etichete: grigorescu accident
Ultimele Stiri
abonare newsletter