Actualitate

Accident rutier cu două victime şi trafic blocat pe E 60

Două persoane au fost rănite, marţi dimineaţă, pe DN 15 (E60), la ieşire din oraşul Luduş către judeţul Cluj, în urma tamponării a două autoturisme, pe fondul unei depăşiri neregulamentare, a anunţat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

foto arhiva foto arhiva

UPDATE ora 9.10. Trafic reluat pe un sens pe E 60, la ieşirea din Luduş spre Turda

Traficul rutier pe DN 15 E60, la ieşire din oraşul Luduş către Turda, judeţul Cluj, a fost reluat pe un sens, după mai bine de o oră şi jumătate, şi se circulă alternativ, în urma accidentului rutier petrecut, marţi dimineaţă, între două autoturisme, pe fondul unei depăşiri neregulamentare.


ŞTIRE INIŢIALĂ

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Ramona Varodi, a declarat că cele două victime au beneficiat de îngrijiri medicale şi că traficul rutier este blocat în ambele sensuri ale DN15 - E60, la intrarea în localitatea Luduş dinspre Turda, la kilometrul 29+700 de metri.


Potrivit Ramonei Varodi, unul dintre autoturisme era condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani din judeţul Cluj, iar cel de-al doilea, de un bărbat de 47 de ani din localitatea Cuci, judeţul Mureş.

Ultimele Stiri
abonare newsletter