Actualitate

Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut în fața unei școli

Marți, 30 ianuarie, poliţişti din cadrul Poliţiei muncipiului Dej au reţinut pentru 24 ore, doi tineri de 17, respectiv 20 de ani, ambii din Dej, pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri şi alte violente şi tulburarea ordinii şi linştii publice.

Tânărul de 20 ani, a fost prezentat Judecătoriei Dej cu propunere de arestare preventivă, iar în baza probatoriului administrat, instanta a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o durata de 30 de zile. Tânărul de 17 ani a fost reţinut 24 ore, dispunându-se apoi cercetarea lui în stare de libertate.

În fapt, la data de 29 ianuarie 2018, în jurul orei 12:45, Poliția Municipiului Dej a fost sesizată, prin SNUAU 112 de către persoana vătămată, un tânăr de 19 ani, din comuna Petru Rareş, judetul Bistrita Nasaud, despre faptul că în timp ce se afla în faţa unei unităţi de învăţământ din Dej, a fost atacat cu bâte de doi tineri, care i-au aplicat mai multe lovituri în zona capului, după care au fugit.


Victima a fost transportată la o unitate spitalicească pentru acordare de îngrijiri medicale de specialitate, leziunile provocate necesitand un numar de 45-50 de zile îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii.

In cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi linştii publice, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.


 

Etichete: dej scoala bataie
Ultimele Stiri
abonare newsletter