Actualitate

Deși arestat la domiciliu, un tânăr conducea prin Florești mort de beat și fără permis

Un tânăr de doar 22 de ani ca trebuia, în mod normal, să se afle în arest la domiciliu, a fost prins de polițiști conducând în Florești sub influența alcoolului și fără permis.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat depistat în trafic, la volanul unui autoturism, care se afla sub influenţa alcoolului şi nu avea permis de conducere.

Faţă de bărbat era dispusă măsura arestului la domiciliu pentru alte infracţiuni.


La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 02:40, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au depistat un tânăr, de 22 de ani, din Gilău, care conducea un autovehicul pe strada Morii, din Gilău, având o concentraţie de peste 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie.

În baza celor constatate, bărbatului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.


Totodată, poliţiştii au stabilit că bărbatul depistat în trafic se afla sub măsura arestului la domiciliu, pentru comiterea unor infracţiuni rutiere.

Acesta urmează  să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Ultimele Stiri
abonare newsletter