Actualitate

Militarul din Dej care și-a provocat plăceri sexuale în fața unui minor, CONDAMNAT la închisoare

Militarul din Garnizoana Dej, care la începutul lunii septembrie 2016 și-a provocat plăceri sexuale în fața unui minor, a fost condamnat la o pedeapsă de doi ani și opt luni de închisoare cu executare.

Instanța l-a obligat și la plata unor daune morale în valoare de 15.000 de euro pentru fiecare dintre cele două victime ale sale, dar și la plata cheltuielilor de judecată, în valoare de 3.500 de lei. Sentința dată de Judecătoria Dej poate fi atacată însă cu apel, scrie dej24.ro.

Potrivit rechizitoriului, bărbatul este acuzat de corupere sexuală a minorilor, racolarea minorilor în scopuri sexuale şi ultraj contra bunelor moravuri.


Dacă sentinţa va rămâne definitivă, din pedeapsă ar urma să i se scadă perioada petrecută în arest. Astfel, din momentul în care a fost reținut şi până la data pronunțării sentinței, botoşăneanul stătuse în arest şi în arest la domiciliu un an şi patru luni, ispăşind mai mult de jumătate din pedeapsă.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Botoșani, angajat al unității militare din cartierul Dealul Florilor din Dej și-ar fi provocat plăceri sexuale de față cu o copilă de 8 ani. O femeie care locuiește în apropierea Garnizoanei de pe strada Pandurilor ar fi observat câteva gesturi necuvenite făcute de militar în prezența unei minore de numai 8 ani și, gândindu-se la ce e mai rău, a alertat Poliția. Din păcate, temerile femeii aveau să se adeverească în scurt timp.


Oamenii legii au intrat imediat pe fir și au descoperit că bărbatul ar fi profitat în repetate rânduri de naivitatea minorei de 8 ani. Cu bani sau diferite produse alimentare, chiar în mijlocul zilei, militarul o ademenea în scări de bloc, în spatele tomberoanelor de pe strada Pepineriei sau chiar în Pădurea Bungăr, de la marginea orașului, și își provoca plăceri sexuale în timp ce îi arăta minorei filme pentru adulți. Scenele incredibile, spun anchetatorii, s-ar fi petrecut de mai multe ori pe parcursul a trei-patru luni de zile.

În urma investigaţiilor, a ieșit la iveală faptul că militarul ar fi profitat de fetiţă de trei ori. Mai mult decât atât, individul ar fi încercat să procedeze la fel cu o altă fetiţă, pe care a vrut să o păcălească cu o pungă de chipsuri.


La începutul lunii septembrie a anului 2016, militarul urma să se vadă din nou cu fetița de 8 ani. În locul acesteia însă, bărbatul de 44 de ani a avut parte de surpriza vieții sale: polițiștii din Dej și-au făcut apariția, l-au încătușat și l-au dus la secție pentru audieri.

Înfiorător este faptul că militarul, originar din Botoșani, are trei fetițe.


Militarul a participat și la două misiuni internaţionale în teatrele de operaţii: Irak şi Afganistan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter