Actualitate

ACCIDENT MORTAL! Impact VIOLENT între un autoturism și o autoutilitară

Un accident de circulație, soldat cu două victime și o persoană decedată, s-a produs în această după-amiază, în jurul orei 15:10, pe DJ108B, între Dej și Bobâlna, la ieșire din localitatea Răzbuneni.

Conform primelor informații, conducătorul unui autoturism marca Ford, înmatriculat în județul Cluj – un bărbat în vârstă de 50 de ani, în timp ce se deplasa pe DJ108B, dinspre Bobâlna înspre Dej, ajuns pe raza localității Răzbuneni, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condițiile unui carosabil acoperit cu zăpadă și gheață, a pierdut controlul asupra volanului, a derapat și a intrat în coliziune cu o autoutilitară înmatriculată în București, care venea din sens opus, potrivit dej24.ro.

În urma impactului violent, mașina s-a oprit într-un capăt de podeț, iar șoferul și un pasager au rămas încarcerați. La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu două autospeciale de descarcerare, o ambulanță, un echipaj SMURD, dar și polițiștii dejeni.


Conducătorul autoturismului și un pasager aflat pe bancheta din spate sunt în stare critică. Bărbatul aflat la volan a fost găsit în stop cardio-respirator, iar medicii au început imediat manevrele de resuscitare. Pasagerul din spate a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, fiind intubat. Un alt pasager aflat pe locul din dreapta-față a scăpat doar cu leziuni ușoare la nivelul feței.

Circulația rutieră între Dej și Bobâlna a fost blocată timp de mai multe zeci de minute.


Conducătorul autoturismului a decedat, în ciuda eforturilor depuse de medici.

Ultimele Stiri
abonare newsletter