Actualitate

Un administrator de bloc a fugit cu banii de întreținere, lăsând o mână de clujeni cu cheltuielile neplătite

Administratorul care se ocupă de mai multe blocuri din cartierul Gheorgheni, strada Lacrămioarelor, nu a mai plătit cheltuielile locatarilor din luna octombrie, cu toate că a adunat banii. Acum bărbatul pare să fi intrat în pământ, fiindcă nu mai răspunde la telefon și nu poate fi găsit nici acasă. Clujenii se tem că acesta a fugit cu banii.

În urmă cu mai bine de o săptămână, clujenii care locuiesc pe strada Lăcrămioarelor din cartierul Gheorgheni au aflat dintr-un anunț că Ioan S. Bledea, administratorul lor, este de negăsit. De asemenea, află cu stupoare că nu au fost achitate facturile pe luna octombrie 2017 și nici nu au fost depuse la Finanțe declarație pe lunile octombrie și noiembrie.

„Acest individ cu numele Bledea S. Ioan este (a fost) administratorul blocului în care locuiesc eu. De o săptămână a plecat cu toți banii încasați de la locatari pentru întreținere. Menționez că este administrator la mai multe blocuri din Cluj. Vă rog să faceți publică această informație printr-un share! Eu sper să-l găsesc și să îl predau poliției”, a scris un locatar pe pagina sa de Facebook.


Încă nu se știe exact cu ce sumă a fugit bărbatul, însă ținând cont că bărbatul se ocupa de administrarea mai multor blocuri, se presupune că suma este una considerabilă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter