Actualitate

Accident grav la Poieni. Un bătrânel a fost spulberat pe o trecere de pietoni

În această dimineață o persoană în vârstă a fost accidentată grav de un microbuz în timp ce încerca să traverseze strada prin loc marcat.

Accidentul a avut loc marți dimineața. La fața locului s-au deplasat polițiștii, criminaliștii, dar și un echipaj de ambulanță.

Pentru că pietonul era rănit grav, medicii de pe ambulanță au luat decizia de a-l transporta la Spitalul Huedin. Medicul de gardă de la această unitate a decis să trimită victima la un spital de rang superior, respectiv la Spitalul Județean de Urgență Cluj-Napoca, pentru a beneficia de tratament și îngrijiri de specialitate, informează infohuedin.ro.


“În jurul ore 09:30, conducătorul unui microbuz, care circula pe DN1 E60, pe raza localității Poieni, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de 84 de ani din localitatea Hodișu, comuna Poieni, care s-ar fi angajat regulamentar în traversarea străzii, pe marcajul pietonal. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Șoferul microbuzului este un bărbat de 45 de ani, din județul Suceava.


Microbuzul este destinat transportului de persoane pe rute internaționale. Bărbatul care se afla la volanul autovehiculului este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă și nu va avea drept de conducere în următoarea perioadă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter