monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Ce pregătește Primăria pentru clujeni de Anul Nou?

Primăria municipiului Cluj-Napoca are deosebita plăcere de a invita clujenii și turiștii deopotrivă să petreacă noaptea de Revelion împreună în Piața Unirii, având în vedere că Revelionul 2018 are o însemnătate aparte. Vom sărbători nu doar trecerea în Anul Nou, dar și trecerea în anul Centenarului, un an plin de semnificație atât pentru România, cât și pentru Cluj-Napoca.

Sursă foto: Nicu Cherciu

Programul ultimei zile a anului 2017 va aduce pe scena din Piața Unirii începând cu
orele 22:00 îndrăgiți artiști români după cum urmează:

✔ 22:00 – Dj Project & Mira
✔ 23:00 – trupa Hara
✔ 00:00 – Spectacol de lasere, lumini și artificii
✔ 00:15 – trupa Ro-Mania

La cumpăna dintre ani, toți cei prezenți în Piața Unirii vor avea ocazia să închine câte un pahar de șampanie. Primăria va pune la dispoziția participanților peste 700 de sticle de șampanie.

Ajunul Anului Nou va fi ultima seară în care cele 75 de căsuțe din cadrul Târgului de Crăciun Cluj-Napoca vor putea fi vizitate și în care clujenii mai au ocazia să-și cumpere produse de sezon, migdale și nuci glazurate, cozonaci, ceai sau vin fiert cu scorțisoară, produse tradiționale, produse hand-made și o gamă largă de produse gastronomice de sezon.

Patinoarul din cadrul Târgului de Crăciun va fi gratuit pentru toți clujenii și deschis în intervalul orar:

⛸ 10:00 -11:30
⛸ 12:00 - 13:30
⛸ 14:00 - 15:30
⛸ 22:00 - 23:30

Primul eveniment din anul Centenarului este organizat de Primăria municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul partenerului oficial NTT Data și partenerilor principali: Bergenbier, Vodafone, Pepsi, Coral Impex, Selgros România.