Actualitate

Mirabela Dauer și Monica Anghel vin la Târgul de Crăciun

Colinde, seară maramureșeană, piese de teatru, Corul Bisericilor Greco-Catolice, dar și concerte susținute de cele mai frumoase voci feminine ale muzicii pop românești, Mirabela Dauer și Monica Anghel. Sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de organizatorii Târgului de Crăciun pentru clujenii care aleg să își petreacă serile în Piața Unirii.

Ziua de luni debutează cu concerte de colinde susținute de elevii de la Colegiul Tehnic Napoca sau Liceul teoretic “Lucian Blaga”. Vor mai urca pe scenă și prichindeii de la Grădinița Țăndărică, iar seara se va încheia cu un concert de blues susținut de G Brothers.

Poate cele mai așteptate concerte din această săptămână vor fi cele susținute de Mirabela Dauer și Monica Anghel. Fiecare din cele două artiste va avea un recital de câte o oră pe scena amplasată în Piața Unirii, respectiv Mirabela Dauer va cânta de la ora 18.30, iar Monica Anghel de la ora 19.30.


Cântăreața Mirabela Dauer este considerată ca fiind cea mai frumoasă voce feminină din ultimii 30 de ani a muzicii pop românești. Mirabela Dauer a debutat pentru prima oară în anul 1963 alături de formația rock Rosu și Negru. Celebra cântăreață de muzică ușoară românească are până în prezent 28 de albume.

Monica Anghel este  o cunoscută cântăreață, prezentatoare de radio și actriță. Este câștigătoarea Festivalului internațional “Cerbul de aur” din anul 1996, participantă din partea României la concursul Eurovision tot din anul 1996, alături de formația Sincron și de asemenea a ediției din anul 2002 împreuna cu Marcel Pavel.


A colaborat cu Aurelian Temișan pentru piesa “Încrederea”. Monica Anghel a cântat în duet și cu Gabriel Cotabiță, piesa numindu-se “Continent pierdut”. Monica Anghel a dublat o voce din industria filmului animat, și anume vocea Thaliei din seria Hercule 2003 și a cântat partiturile muzei. De asemenea, a activat în grupul de umor “Divertis” și a fost pentru o perioadă de mai mulți ani co-prezentatoare a matinalului de la un post de radio.

Finalul de săptămână va aduce o seară maramureșeană cu Grupul Iza și prietenii, Corul Bisericilor Greco-Catolice, Romano Catolice și Reformate, dar și concerte de colinde susținute de Diana Fechete, Vibes Live Band și Grupul Zestrea Ardealului.


Programul Târgului de Crăciun din această săptămână

18 Decembrie  


17:00     Concert de colinde: Colegiul Tehnic Napoca
17:30     Concert de colinde: Grădinița Țăndărică
18:30     Concert de colinde: Asociația Amicus
19:00     Concert de colinde: Liceul teoretic “Lucian Blaga”
19:30     Concert de blues: G Brothers

19 Decembrie  


18:30     Piesă de teatru: Crăiasa Zăpezii
19:30     Concert: Artschool

20 Decembrie  

18:30     Concert: Mirabela Dauer
19:30     Concert: Monica Anghel

21 Decembrie  

18:30     Seară maramureșeană: Grupul Iza și prietenii

22 Decembrie  

18:30     Corul Bisericilor Greco-Catolice, Romano Catolice și Reformate
20:00     Concert de colinde: Șezătoarea Clujului

23 Decembrie  

18:30     Concert de colinde: Diana Fechete
19:00     Concert de colinde: Vibes Live Band
20:00     Concert de colinde: Grupul Zestrea Ardealului

Ultimele Stiri
abonare newsletter