Actualitate

Mii de oameni au dus un ultim omagiu Regelui Mihai, la Palatul Regal. Printre ei, fostul principe Nicolae

Aproximativ 3.500 de oameni aşteaptau, joi după-amiază, în faţa Palatului Regal din Capitală, pentru a aduce un ultim omagiu Regelui Mihai, jandarmii organizându-i într-o spirală, astfel încât aceştia să nu blocheze traficul din zonă.

O spirală care se întindea din faţa Palatului Regal din Bucureşti până în dreptul Sălii Palatului a fost formată, joi după-amiază, de oamenii dornici să-şi ia rămas-bun de la ultimul rege al României. Unii dintre ei aşteaptă de mai bine de şase ore să ajungă la catafalcul Regelui.

Mai multe persoane publice au mers, joi, la Palatul Regal pentru a-şi aduce omagiile Regelui Mihai. Între aceştia se numără şi fostul principe Nicolae care a stat de vorba cu oamenii din mulţime. Nicolae a refuzat să facă declaraţii presei.


„Sunt alături de ţară şi popor, cum a fost bunicul meu întotdeauna”i-a spus Nicolae unui bărbat. Oamenii care aşteptau la rând pentru a ajunge la catafalcul Regelui i-au transmis mai multe mesaje de susţinere lui Nicolae, unii povestindu-i cum l-au cunoscut pe Regele Mihai.

Oameni simpli au ales să străbată chiar şi câteva sute de kilometri pentru a-şi lua rămas-bun de la Regele Mihai. Ei au venit din Botoşani, Timişoara sau Alba Iulia. Sunt persoane care mai cred încă în Monarhie sau care, pur şi simplu, l-au avut drept reper de conduită şi demnitate pe Regel Mihai.


Toţi cei care vor să depună flori şi să se închine la catafalcul Majestăţii Sale Defuncte vor putea vmerge la Sala Tronului de la Palatul Regal astăzi între ora 08:00 și ora 22:00. 

Peste 1.500 de români, admiratori ai Regelui Mihai, au trecut, joi, până la ora 12.00, prin Sala Tronului a Palatului Regal din Bucureşti, pentru a-i aduce un ultim omagiu suveranului român. Alte 1.500 de persoane erau aşezate la coada de lângă palat. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter