Actualitate

Zeci de amenzi au fost aplicate de polițiști în județul Cluj

În urma unei acțiuni a poliției au fost aplicate 38 de amenzi în valoare de 17.190 de lei.

Polițiștii Biroului Ordine Publică și Investigatii Criminale, au actionat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, cresterea gradului de siguranță a cetățenilor,verificarea legalității transportului și comercializării materialului lemnos, depistarea activitatilor ilicite privind producerea, contrafacerea, traficul si comercializarea produselor din tutun și verificarea legalitatii operatiunilor de deținere si comercializare a articolelor pirotehnice. 

În cadrul acestei acțiuni, polițiștii au legitimat 73 de persoane, fiind controlate 52 de autovehicule. Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 38 sancțiuni contravenționale în valoare de 17.190 lei.


Dintre acestea au fost 30 sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 5 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 2 sancțiuni contravenționale la Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și  o sancțiune contravențională la  O.U.G. 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români, fiind confiscate bunuri în valoare de aproximativ de 200 lei.

 

abonare newsletter