Actualitate

Femeie din Turda, amenințată cu un cuțit și urcată într-o mașină. Cum s-a terminat totul

Doi bărbați dintr-o comună din județul Cluj au fost reținuți pentru lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și amenințare.

sursa foto stirileprotv.ro sursa foto stirileprotv.ro

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Turda au dispus, joi, punerea în mișcare a acțiunii penale faţă de doi bărbați de 38, respectiv 46 ani, din comuna Iara, județul Cluj pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și amenințare.

“La data de  2 decembrie, în jurul orelor 20.30, în timp ce persoana vătămată, o femeie, se afla pe o stradă din municipiul Turda, a fost acostată de primul bărbat și urcată împotriva împotriva voinței sale, sub amenințarea unui cuțit, în autoturismul condus de cel de-al doilea bărbat, după care a fost transportată în comuna Iara. Pe traseul parcurs, bărbatul de 38 ani a părăsit autoturismul de mai multe ori, timp în care persoana vătămată a fost închisă în autoturism de către conducătorul auto”, spun reprezentanții IPJ Cluj.


Față de cei doi a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de azi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda cu propunere de arestare preventivă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter