Actualitate

Emil Boc: Regele Mihai I a reprezentat un reper moral pentru toți românii

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a transmis joi un mesaj de condoleanțe după moartea regelui Mihai I, despre care a spus că a reprezentat un reper moral pentru toți românii.

Emil Boc: Regele Mihai I a reprezentat un reper moral pentru toți românii Emil Boc: Regele Mihai I a reprezentat un reper moral pentru toți românii

''În aceste momente triste, de mare durere pentru membrii Casei Regale și poporul român, ne gândim la M.S. Regele Mihai I ca la o personalitate istorică care și-a făcut cu noblețe datoria față de țară. Regele Mihai I a reprezentat un reper moral pentru toți românii, un vector al păstrării echilibrului și spiritului european. Majestatea sa a fost și un apărător al democrației și libertății în momente de cumpănă pentru România'', se arată în mesajul primarului Boc, potrivit Agerpres.  

El a mai spus în mesajul său că regele Mihai a fost implicat în procesul de integrare a țării noastre în NATO și UE.


''Regele Mihai I a fost implicat cu abnegație și dragoste față de interesele naționale în procesul de integrare al țării noastre în NATO și U.E. — garanți ai suveranității, democrației și prosperității poporului român. La trecerea la cele veșnice a Majestății Sale transmitem sincere condoleanțe membrilor Casei Regale! Regele Mihai I va rămâne peren în inimile noastre și în galeria eroilor poporului român! Dumnezeu să-l odihnească!'', a menționat Emil Boc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter