Actualitate

Frozen - Regatul înghețat, în Piața Unirii la Târgul de Crăciun

Un musical în limba română cu decoruri de poveste, pe scena Târgului de Crăciun. Cele mai îndrăgite personaje de basm ale momentului vin la Cluj!

Astăzi de la 17:00 ne întâlnim cu Moșul în Piața Unirii și de la 19:00 ne bucurăm de spectacolul-musical cu 30 de actori.

Echipa muzicalului Frozen - Regatul înghețat transformă scena Târgului de Crăciun într-o lume minunată de basm, cu personaje de poveste celebre care vor dansa, cânta și juca magic. Cei mai mărunței participanți vor fii vrăjiți de spectacolul muzical, dar și cei mai mari dintre ei, deoarece atmosfera jucăușă ne va aduce tuturor aminte de copilărie.


Echipa Frozen este una numeroasă și frumoasă. Cu peste 30 de actori, dansatori și oameni din spatele scenei, spectacolul este pregătit cu pricepere cu mult timp înainte. Regia este semnată de Bogdan Caragea / Ovidiu Ianu, muzica este compusă de Nicolae Caragia, iar scenariul aparține scriitoarei Zully Mustafa. Alina Cimpoieru este coregraful spectacolului, scenograful este Ovidiu Pascal, iar costumele sunt realizate de designerul Geanina Punkosti.

abonare newsletter